Sunday, January 30, 2011 | By: Hisham Ace

Apa ada pada plastik beg tu..(Jangan Terkejut!!!)

video




Saturday, January 1, 2011 | By: Hisham Ace

Lagu Yang Paling Lama Didengari Selama 72 jam dan Lebih Tanpa Henti

                                                                                   Photo by Google Search

             Salam,aku ni sebenarnya seorang peminat lagu2 Rock,tak kira lah rock jenis macamane janji boleh buat aku agresif dan menaikkan kembali semangat yang dah tak da.Bagi aku,aku agak jarang meminati lagu dari negara seberang walaupun lagu dieorg memang mantap2..cuma WaliBand je yang aku boleh terima,Dulu aku minat Petepan tapi TERCALAR disebabkan dia buat videoclips paling best dia tu..Hahahahahah,,tgk ke tak?
                                                                              facebook.com
             Tapi 2 minggu yang lepas ada seorang kawan aku yang berada di Labuan memperkenalkan sebuah lagu daripada band Indonesia,Berjudul "Ya Sudahlah" di Facebook.Nama penyanyi tu Bondan Prakoso diikuti kumpulan band lain iaitu Fade 2 Black(macam lagu metallica).Jadi aku pun dengar je la sebab dia dalam format Youtube,jadi aku muat turun di 4share.Masukkan ke handset aku dan start dengar..Nk tau apa jadi...
                                                                                     photo by Google Search
              Aku terus dengar lagu ni dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi sampai buddy bilik aku dah boleh hafal terus dan seluruh pasukan dalam bilik aku pasang lagu tu dan dengar,dalam tandas pun dok nyanyi lagi.Sampai satu masa tu buddy aku tak tahan selalu dengar dia cakap "Diam Sudahlah" Heheheheh..Rahsianya lagu ni betul2 rileks dan senang menghafal korusnya..lagi pe ek..best lah tu jer..Tapi tak pernah dengar kat Malaysia..Mungkin promotion tak kuat kot.Tak macam lagu Waliband dulu yang popular ketika masa orang banyak dengar di TAGGED berbanding Facebook sebelum ni..
                                                                                       photo by Google Search
Lagu ni best,rileks dan enjoy,menyelitkan semangat kita mampu jadi apa yang kita nak...Chorus paling best dalam Lagu ni"Apapun yang terjadi, ku kan slalu ada untukmu
Janganlah kau bersedih..coz everything’s gonna be OKAY"...Lagu dia ada berada di background blog nie..








             Suka Dengar Lagu Ni Non-Stop ..Hiace